Најновије

СДС: Тадић није подржао Јеремића!

СДС саопштила је да председник те партије Борис Тадић није обећао подршку кандидатури некадашњег министра спољних послова Србије Вука Јеремића.

Борис Тадић (Фото: Синхуа)

Како се наводи он није обећао подршку ни другим кандидатима за председника Србије.
У саопштењу се наводи да се СДС залагао за заједничког кандидата на председничким изборима и да ће, ако "грађански блок" буде имао више кандидата, СДС одлуку о наступима на предстојећим изборима донети на страначким органима.
- Уколико не успемо у томе и ако наш политички блок буде имао више кандидата, што би била велика грешка и корист режиму Александра Вучића, одлуку о наступу СДС-а на предстојећим председничким и парламентарним изборима донећемо на органима странке - наводи се у саопштењу. 
Београдска штампа пише данас да би Јеремић у недељу требало да најави да ће се кандидовати на изборима за председника Србије. 
Дневни лист Данас објавио је да ће Јеремића подржати Борис Тадић, Санда Рашковић Ивић, могуће и Саша Радуловић и Бошко Обрадовић, као и Мирослав Алексић, Душан Петровић, Дијана Вукомановић, Ђорђе Вукадиновић, Јанко Веселиновић, Верољуб Стевановић, Бошко Ничић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА