Најновије

СНС: Радо ћемо подсећати Jеремића да је био најгори министар у најгорој влади

БEOГРAД - Српска напредна странка (СНС) саопштила jе да ће Вука Jеремића радо подсећати да jе био "наjгори министар у наjгороj влади" и да ниjе стаjао по страни, већ активно учествовао у упропашћавању Србиjе.

Миленко Јованов (Фото: Јутјуб)

- Пошто Јеремић, очигледно свесно, заборавља да је био најгори министар у најгорој влади у историји Србије, радо ћемо га подсећати на ту чињеницу, као и на то да ни тада није стајао по страни, већ врло активно учествовао у упропашћавању Србије, што је та накарадна власт свакодневно радила- наводи се у саопштењу Миленка Јованова, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке.
Јеремић, који је у недељу објавио своју кандидатуру за председника Србије, раније данас је на почетку своје кампање у шабачком Народном позоришту, рекао да "овај систем треба да се мења под хитно" и да ће он бити "кандидат новог, а не очувања оваквог система", пренео је Б92.
Како се наводи у саопштењу СНС, док се Јеремић по белом свету лактао да себи обезбеди неку богато плаћену функцију, овде се вредно и мукотрпно радило, да би се Србија извукла из блата и муља у који ју је гурнула криминална власт Вука Јеремића, Душана Петровића и Бориса Тадића. 
"Србија је далеко одмакла од времена када је кум Вука Јеремића на лепе очи и на ''мајке ми'' узимао од државне ''Агробанке'' 10 милиона евра, када је банка била уништена, радници отишли на улицу, а Јеремић у Америку да пије шампањац и троши милионе грађана Србије", пише у саопштењу.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА