Најновије

СЛИКАЛА СЕ ГОЛА: Она је Вељкова нова цура - била са фудбалером Звезде, Цеци не смета (ФОТО 18+)

Освојила срце младог Ражнатовића.

Вељко Ражнатовић (Фото: Инстаграм)

Цецин син има нову девојку, а премијерно ју је показао на Копаонику. Вељко Ражнатовић је са Анастасијом и друштвом отишао на популарну српску планину, а повео је и своју нову партнерку - Ану Цакић. Ана се бави моделингом. Имала је прилику да се појави у музичким спотовима, а радила је и разне кампање. Ана се нашла у жижи јавности када је била у вези са фудбалером Срђаном Мијаиловићем, бившим играчем црвено-белих.
Атрактивна плавуша је освојила Вељково срце, а када видимо ове слике, све нам је јасно. Млади Ражнатовић и Цакићева су претходне вечери уживали на наступу Александре Пирјовић, а друштво им је правила и мама Цеца.
Она се сликала и нага у сврху једне рекламе. Иначе, пре него што је закорачила у манекенске воде, Ана је тренирала карате у Партизану.
Нема сумње да се нова снајка допада Цеци и Анастасији и да им не смета. Њих три су цело вече ћаскале, смејале се и играле уз хитове које је певала Александра Пријовић. Погледајте још фотографија Ане Цакић:
Погледајте ОВДЕ врело новогодишње издање бивше учеснице "Парова" која је празник одлучила да проведе у кревету   Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА