Најновије

ЗАВРШИЛА И БРИЗНУЛА У ПЛАЧ: Жири "Пинкових звездица" није ни приметио њен проблем! (ВИДЕО)

Није се дала...

Стефана Николчевић (Фото: Јутјуб)

Стефана Николчевић долази из Штрпца и отпевала је песму "Меланохлија" коју у оригиналу изводи Јелена Томашевић. Она је добила свих пет гласова и након свог наступа се расплакала.
- Загрцнула се и онда је мислила да је то крај. Ја сам ти већ рекао, нема одустајања, ти си нас одувала. Ако већ плачеш, плачи са осмехом да знамо да си срећна. Кад се загрцнеш или погрешиш, немој то да стављаш до знања публици, нема потребе. Идемо даље - рекао је Сергеј Ћетковић. - Ја нисам ни приметила да си се згрцнула. А на крају онај уздах, мислила сам да си мала глумица. Уопште нисам схватила да си имала проблем. Да ти ниси кренула да плачеш, не бих ни знала да се нешто ружно десило. Променила се од прошлог пута, порасла. И певаш тако моћно  - рекла је Јелена Томашевић.
- Кад си кренула да певаш, ја сам се овако држао, јер толики ти је глас, да сам мислио да ћеш да ме одуваш. Шта се десило са тобом и са твојом интерпретацијом? Пошто знам какве си песмице певала, уопште нисам ово очекивао од тебе. Супер си, имаш огроман глас и огроман потенцијал - рекао је Сале Тропико.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА