Најновије

ВУЧИЋ: Верујем Лончару, оперисао је Спасојевићевог оца

Премијер Александар Вучић рекао је да је питао министра Златибора Лончара за фотографију на којој је “с једним криминалцем, а која је настала пре више година“.

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић је навео да му је Лончар рекао да је настала након операције оца тог човека, те да нема везе ни са каквим криминалном.
Премијер је поручио и да ће, уколико се покаже да је министар учествовао у било каквим криминалним радњама, бити одмах смењен и, наравно, процесуиран. 
Упитан да прокоментарише да ли је видео слику коју је пре неколико дана показао лидер Нове Србије Велимир Илић, а на којој је Лончар с Душаном Спасојевићем, премијер је рекао да је видео и да је Лончара питао о чему се ради. 
Како је навео, министар му је објаснио да је реч о слици насталој после операције Спасојевићевог оца и да су га потом позвали у оближњи кафић да му захвале. 
Премијер је рекао да верује Лончару, да сматра да је нешто било у вези с криминалом да се не би ни сликао, али је додао уколико се покаже да је министар учествовао у било каквим криминалним радњама, да ће истог тренутка бити смењен и наравно процесуиран. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА