Најновије

ДВЕРИ: Ево зашто треба гласати за Бошка Обрадовића

Двери су данас саопштиле шта њиховог председника Бошка Обрадовића чини добрим кандидатом за будућег председника Србије. Они наводе да је ово први пут да се Обрадовић каднидује за председника као и да је он обичан човек из народа, који има петоро деце и добро разуме проблеме грађана.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

- Он може и сме и зато Бошко Обрадовић и прича у име свих отпуштених и који су посао изгубили у пљачкашким приватизацијама, свих жена и мајки у Србији, сваког детета које чека родитеља који ради по цео дан, свих пољопривредника који остају без помоћи своје државе, свих лекара, професора, пензионера којима је узето 10% од њихових примања, свих студената који беже из Србије, јер не желе више да се понижавају и пузе пред разним партијским вратима. Бошко Обрадовић прича у име свих социјално угрожених, обесправљених, целог обесправљеног Српског народа у земљи и региону и у свету - саопштавају из Двери. Двери наводе да су наступајући председнички избори велика шанса и нада за промене и да је народу доста лажних предизборних обећања СНС-а и "оних који се за сваке изборе пресвлаче у друге дресoве и стално нас варају". Двери тврде да је време Александра Вучића и Томислава Николића прошло, а да њихово време тек долази.

Фото: Двери

- Људи који чине Двери на челу са Бошком Обрадовићем представљају нову генерацију људи који се баве политиком, оних људи који никада нису били на власти; људи чија је једина жеља да народ у Србији живи боље, чији је једини интерес интерес грађана Србије. Идеја Двери и њеног оснивача Бошка Обрадовића је идеја породичне политике. Ми Србију гледамо као једну породицу. Свој програм заснивамо на подршци младим брачним паровима, трудницама, породиљама, подршци рађању, борби против беле куге. И све што Председник Србије и Влада Србије буду радили у економском, политичком, правном смислу мора бити у функцији овога. Боримо се за останак наших људи у Србији и боримо се за сваког човека. Не желимо да се из Војводине сваке године одсели скоро 15 хиљада људи. Желимо да нас сваким даном буде више, а не мање. Желимо задовољне грађане Србије, грађане који имају разлог да остану у нашој земљи - кажу у Дверима. Они тврде да Бошко Обрадовић национални, економски и државни интерес ставља на прво место. - Нећемо дозволити да се странци и велики западни центри моћи мешају у наша питања. Ми ћемо решавати наше проблеме у сарадњи са свим пријатељима који поштују наш интегритет и самосталност. Време наметања и уцена између држава и народа је прошлост, а време сарадње и договарања између народа и држава је будућност. Противимо се погубном путу Србије у ЕУ и просперитет видимо у сарадњи са Русијом и свим земљама Европе и света. Залажемо се за јаку породицу, јаког домаћег предузетника, јаког пољопривредника, за достојанство професорске, лекарске, инжињерске професије, за повратак онога што је наше, домаће, традиционално и национално. То је наша победничка политика и политика која Србију може да изведе на пут просперитета и благостања. Ми говоримо у име народа и нећемо устукнути ни пред ким. Ми се боримо. Ми смемо да се усудимо, јер „Ко сме, тај може!“ И зато је наш председнички кандидат најбољи и зато треба гласати за Бошка Обрадовића - саопштавају Двери. Шта је Санда Рашковић Ивић рекла о напредњацима прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА