Најновије

НИСУ МОГЛИ ДА СЕ ОБУЗДАЈУ: Ово су најлуђа места на којима познати имали секс

Верујемо да ће вас нека имена са овог списка и те како изненадити.

Скарлет Јохансон (Фото: Јутјуб)

Није тајна да многе људе узбуђује секс на јавном месту и да га често упражњавају, али медијима је свакако занимљивије када то раде познате личности.
Неки од светски познатих фаца отвориле су душу и са јавноћу поделиле која су најлуђа места на којима су имале сексуалне односе.
Верујемо да ће вас нека имена са овог списка и те како изненадити.
Џерард Батлер је 2012. године лудовао на фестивалу Коачела, где је упознао једну обожаватељку која му се свидела. Глумац је отворено предложио секс, девојка је пристала, а чин се одвио у преносном тоалету, познатијем под именом "toi toi".
Борис Бекер је након испадања са Вимблдона 1999. године у хотелу оставио трудну супругу и имао секс са руском манекенком Анђелом Ермаковом и то у ормару за метле који се налазио у лондонском ресторану "Нобу". Девет месеци касније сазнао је да је са манекенком добио ћерку.
- Поносан сам ако ће ме по томе памтити - изјавио је  својевремено Бекер.
Бред Пит и Синита били су пре неколико десетина година, а посебно су несташни били у приватној ложи "Ројал Алберт Хола". 

A photo posted by Enceng (@enceng_007) on Jan 25, 2017 at 5:02am PST

Зграбио ме је и почели смо да се ваљамо по поду. Нисмо могли да се зауставимо. Неко је покушао да нас фотографише, а портир је покуцао и питао јесмо ли добро - открила је Синита.
Кајли Миног и покојни фронтмен групе "INXS"  Мајкл Хаченс нису моглу да се обуздају током једног лета. Како је открио један пријатељ, Мајкл ју је покрио ћебетом и имали су сексуални однос на седишту у првом реду.
Контроверзни певач Роби Вилијамс открио је да  је секс упражњавао на бројним јавним местима.
Када сам се дрогирао испробавао сам свашта - секс у авионима, возовима, па и баровима - признао је певач.
Једно време се шушкало да се секс догодио између Скарлет Јохансон и 17 година старијег колеге Бенисија дел Тора и то у лифту једног хотела 2004. године. И док је она ово увек негирала, глумац је давао неодређене одговоре на темељу којих би се могло закључити да у њиховом случају важи да "где има дима, има и ватре".
Ако желите најбољи секс икад ОВДЕ погледајте које је прва ствар коју морате да урадите.
Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА