Најновије

ПУТИНЕ, ЧУЈЕШ ЛИ ОВО? Андрија Милошевић покидао најпознатију руску песму, најежићете се одмах (ВИДЕО)

Невероватно извођење популарног глумца...

Путин и Андрија (Фото: Јутјуб)

Глумац Андрија Милошевић, водитељ дејтинг шоу-програма "Изведи ме", има широк спектар талената захваљујући којем му увек полази за руком да одушеви бројне фанове који прате његов лик и дело.
После бројних глумачких улога, водитељских ангажмана, вицева и имитација којима засмејава публику, Милошевић је показао да има и певачки таленат.
Он је уз пратњу хармонике отпевао легендарну руску песму "Каћуша", а својом интерпретацијом успео је да одушеви пратиоце на Инстаграму.
На домаћем терену одлично је прошао, а какве ће коментаре добити на рачун извођења једне од најлепших руских песама у Москви, остаје да сазнамо уколико Андрија буде одлучио ускоро да посети руску престоницу и свима покаже свој таленат.
Председник Руске Федерације Владимир Путин није својевремено одговорио на рођенданску песму коју му је отпевала Сузана Манчић, а да ли ће Андрија имати више среће показаће време.
Најлуђу честитку за Божић Путину су послали Срби прошле године са "Каћушом" и Бајином песмом "Божић је".  Погледајте како је то изгледало: Нове перверзије у "Паровима" и како се Слађа у купатилу набијала Краљу погледајте ОВДЕ.
Извор: pink.rs, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА