Најновије

МЕКЕЈН ПРОТИВНО ЛОГИЦИ: Унапредити однос са Русијом кроз још строже санкције!

Републикански сенатор Џон Мекејн рекао је да САД могу да унапреде однос са Русијом једино на начин да заузму чвршћи став према руском председнику Владимиру Путину и позвао на још строже санкције против Москве.

Џон Мекејн (Фото: Јутјуб)

Ову уникатну теорију, која се вероватно своди на придобијање симпатија од анти-Путин Руса (а таквих није превише), Мекејн је изнео за време турнеје на којој се тренутно налази - посетиће Балтичке земље, Украјину и Грузију. Овим земљама Мекејн је дошао да каже како ће их САД подржати и да не морају да се боје Русије, односно да слободно наставе са својим израженим антируским и проамеричким ставовима, иако се налазе на граници са Русијом, а поприлично далеко о Америке.
Ипак, "Америка" је данас можда ближа руској граници него икада раније. Војне вежбе које укључују хиљаде америчких војника све се чешће одржавају у најисточнијим НАТО чланицама, у појединим случајевима и готово уз саму руску границу. Поред Русије, републиканци су заоштрили реторику и према Северној Кореји. Прочитајте ОВДЕ како је трамп запретио режиму у Пјонгјангу. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА