Најновије

АНОНИМУСИ УДАРИЛИ НА ТРАМПА: Објавили бројеве Беле куће?!

Хакерска група позната као “Анонимуси“ ударила је на Трампову администрацију и наводно је на интернету објавила бројеве телефона особља Беле куће.

Анонимуси (Фото: Јутјуб)

Осим тога, “Анонимуси“ су позвали на бојкот и санкције против Сједињених Држава. Наводне бројеве телефона објавили су на посебном сајту названом "Линија за коментарисање Беле куће“.
- Отворена комуникација је стуб добре демократије - наводи се на сајту. 
“Анонимуси“ позивају на акције против Трампа и траже да се уведе забрана на путовање грађана Сједињених Држава, као и да се бојкотују производи из САД. 
Такође, на Јутјуб су поставили снимак у коме наводе да Трампа не интересују међународно право, људска права или пристојност. - Као грађани света морамо се ујединити против тираније без обзира на то где се појави и морамо је оспорити - наводе хактивисти.  Они позивају међународну заједницу „без обзира на позадину и идеологије“ да се уједине у међународном бојкоту против САД док „Трамповом режиму не дође крај“.  - Ово није напад на вас, већ чврста и неопходна акције против успона тираније над вама - наводе "Анонимуси" обраћајући се грађанима САД.  Хакери од грађана САД траже да се ослободе „Трамповог режима“ захтевом за импичмент председника и истичу да протести нису довољни да Трамп падне.  - Одузмите свој рад из џепова тирана, пореметите тржишта на која су тако поносни и узмите у своје руке власт изградњом друштва и масовном сарадњом. Заборавите на рад да "Америка поново постане велика", данас можемо да човечанство поново учинимо великим - истичу “Анонимуси“.  Видео се завршава речима: „Тиранија нас очекује“.  Хакери су раније на Твитеру навели да ће Трамп зажалити због наредне четири године, тврдећи да он има „финансијске и личне везе са руским мафијашима, трговцима децом и онима коју перу новац“. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА