Најновије

НИКОЛИЋ: Имам 100 одсто подршке унутар СНС

БEOГРAД - Председник Србиjе Tомислав Николић изjавио jе данас да има сто одсто подршке унутар Српске напредне странке и да не постоjи разлог да га странка не подржи, ако он буде њен кандидат за председника.

Николић (Фото: predsednik.rs)

– Ја то нисам истраживао, али не знам зашто не бих имао 100 одсто. Што не бих имао? Као што би имао и неки други кандидат. Ваљда странка, када неког предлаже, подржава га 100 одсто. Не постоји разлог да ме странка не подржава. Нисам се никада замерио политици странке, ја сам је основао и ја и сад сматрам да је то најјача странка, подржао сам их на парламентарним изборима – рекао је Николић за Курир.
Према његовим речима, емпиријски подаци говоре да има огромну већину, “сто одсто подршке унутар Српске напредне странке, а не 82 одсто, колико је проценила његова саветница Станислава Пак.
Николић каже да се спекулације ко ће бити кандидат за председника СНС, актуелни премијер Вучић или он, могу да се тумаче како ко хоће.
– Лепо сам вам рекао – ако странка неког кандидује, тај ће имати огромну подршку те странке, то је ваљда нормално – рекао је Николић.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА