Најновије

Палма: Трамп хоће сусрет с Вучићем!

Председник ЈС Драган Марковић очекује да амбасадор Србије у САД Ђерђ Матковић договори састанак председника САД Доналда Трампа и премијера Александра Вучића.

Палма (Фото: Јутјуб)

Марковић је на конференцији за новинаре у Јагодини рекао да Матковић "веома добро ради свој посао" и да има одличне контакте у новој администрацији САД.
"Био је један састанак где су позвани сви амбасадори, и наш амбасадор, који је био присутан, пришао је Трампу и рекао му да наш председник владе Вучић жели да се види са њим. Трамп је нашем амбасадору одговорио да припреми тај састанак", додао је Марковић. 
Новинарима је објаснио да им је пренео причу коју му је испричао амбасадор Матковић, те да из тога закључује да се може очекивати скори сусрет Трампа са српским премијером. 
Марковић, који је присуствовао инаугурацији Трампа, новинарима је рекао да Амбасада Србије у Вашингтону нема обележја наше државе, те да том здању чак нема ни натписа да је то српска амбасада. 
На питање зашто је то тако, Марковић каже да је добио објашњење да је у улици у којој се налази Амбасада Србије забрањено истицање било каквих симбола. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА