Најновије

ИПАК ПРЕЛОМИЛИ ДА ИДУ ЗАЈЕДНО: Јеремић на изборе са Јанковићем и Ђиласом

Народна странка је на вечерашњој седници Председништва донела одлуку да ступи у стратешко партнерство са Покретом слободних грађана (ПСГ) и са Драганом Ђиласом.

Јеремић и Јанковић (Фото: Медија центар Београд)

Како је саопштено, Народна странка је донела ову одлуку имајући у виду потребу да се формира снажно опозиционо језгро, које ће моћи да се "супротстави штетној, рушилачкој и клептоманској власти СНС у Београду".
У саопштењу Народне странка позива "све остале искрене опозиционе актере" да се придруже.
Народна странка сматра да "заједнички циљеви нашег опозиционог језгра треба да буду убрзан развој града, покретање индустријске и трговинске активности, увођење урбанистичког реда, унапређење јавног превоза, подизање нивоа здравствених услуга, пренамена 'Београда на води', јачање социјалне заштите и нижи рачуни за грађане, као и нулта толеранција према криминалу и корупцији".
"Желимо да се на овај начин изборимо да Београд буде истинска европска метропола, капија за извоз српске робе у свет, културна и образовна престоница региона, а не предмет пљачке похлепних градских функционера и њима блиских лица", објашњава се у саопштењу Народне странке.
Председништво је овластило председника странке Вука Јеремића да договори програмске и техничке елементе партнерства са ПСГ и Драганом Ђиласом.
Америка постаје активнија на Балкану. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јеремић шокирао јавност: Открио ко из Македоније пере новац уз помоћ српских власти!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА