Састојци
1 кг кромпира
100 г маргарина
200 г обарене и од костију очишћене рибе
200 г спанаћа
200 г шаргарепе
со
бибер
2 чена белог лука
Припрема
1. Кромпир обарите у посољеној води, оцедите, додајте маргарин и умутите.
2. Три комада провидне фолије намажите уљем и развијте три једнаке коре од пиреа.
3. На прву ставите фил од уситњене рибе и обареног спанаћа зачињеног по укусу.
4. На другу кору ставите мешавину рибе и барене, пропасиране шаргарепе, зачињене по укусу, а на трећу мешавину рибе, спанаћа и шаргарепе.
5. Сваку кору увијте у ролат и до сервирања ставите у фрижидер да се добро стегне.
6. Сеците на колутове и наизменично ређајте све три врсте.
Рецепт за посну мусаку од шампињона можете прочитати ОВДЕ.
Извор: posnajela.rs