Најновије

ПОКУШАЈ САМОУБИСТВА У ПАРОВИМА: Јелена Крунић исекла вене, одвели су је у "Лазу"! (ФОТО)

О инциденту који је Јелена Крунић изазвала након што јој је Љуба Пантовић пренела да је њен дечко Даки љут на њу, се и те како писало. Она је том приликом лупала и ломила све пред собом, али се изгледа десило и још нешто, након што је програм прекинут.

Јелена Крунић (Фото: ТВ Хепи)

Јелена се брзо смирила и легла да одмара. Пошто се пробудила, поново се расплакала и руком ударила у лампу која је била изнад кревета, лампа се разбила у парампарчад, а Јелена Крунић се посекла. Одмах је одвезена дежурном лекару, а с обзиром да је раније показивала знаке депресије и анксиозности, због чега пије и терапију, као и због напетости у којој се нашла кад јој је саопштено  да ће је оставити дечко са којим је планирала будућност, препорука је била да је прегледа психијатар.
Јелену Крунић су прегледали психијатри "Лазе Лазаревић", са којима Хепи телевизија сарађује и чији стручњаци уредно контролишу психичко стање такмичара “Парова”. Крунићка је све време негирала суицидне идеје, објаснила да се повредила у налету беса, после чега јој је прописано мировање и одмор.
Увече се, међутим, појавила у програму, кад ју је позвао дечко, који јој је рекао да је подржава и да је неће оставити.
- Јуче ми није био нимало добар дан. Само бих људима показала ово. То нисам смела да урадим. Нико од вас који ме осуђује због моје приче на полиграфу није вредан да ја то урадим. Сви знате да сам га три пута одбијала, али да у овој сезони нико неће моћи да га прескочи - рекла је Јелена.
- Данијеле, ја те волим а ти веруј коме хоћеш. Ја не могу да изађем одавде и глупо је да говориш да бирам тебе или ријалити. Мама, извини за све што сам рекла, а што си знала. Једино бих се извинила оцу што пола ствари није знао, али сви знате зашто сам ја овде ушла. Да је неко имао да ми извади 30 или 50 хиљада евра, радо не бих ушла у овај ријалити. Ако мене људи напољу осуђују због тога и због овога што сам јуче себи покушала да урадим себи (показује прстом руку у завојима, оп. аут.), нека ме у недељу избаце - испричала је Јелена док је у трпезарији владао мук, а она је грцала у сузама.

 - Имам 30 година и ни због кога више нећу да дижем руку на себе, па ни због родитеља. То сам радила увек када сам имала емотивне кризе, то сам рекла и на полиграфу. Мислим да је много лош пример што ово показујем овде - закључила је она.
Јелена је додала да није тачно да је желела да себе да исече, већ да разбије лампу, приликом чега се посекла. Иначе, ово је други пут да се она повреди разбијајући нешто, прошли пут је било кад је разбила стакло виле, и исекла прст.   Снимак Раде Манојловић освануо на порно сајту. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА