Најновије

Дачић: Очекујем да Вучић буде рационалан!

Ивица Дачић позвао је данас Александра Вучића да донесе рационалну одлуку о председничком кандидату владајуће коалиције која ће донети победу у првом кругу избора.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Потпредседник владе и лидер СПС је, на конференцији за новинаре, рекао да постоје сви услови за победу у првом кругу, ако председнички кандидат буде Александар Вучић.
Он каже да не зна да ли је било састанака Вучића и Томислава Николића и да чека састанак са премијером Вучићем.
"Изнео сам свој став и остајем при томе. Једино кандидовање Александра Вучића обезбеђује сигурну победу у првом кругу", рекао је Дачић.
Одговарајући на питање зашто је Томислав Николић за њега неприхватљив као председнички кандидат, Дачић је упитао зашто би се ишло у други круг ако Вучић може да победи у првом.
"Овде није реч о емоцијама, реч је о политици", рекао је Дачић и навео да хоће победу на тим изборима, а не да изгуби због тога што неко има амбицију која није реална.
Навео је и да Николић може да се кандидује и без подршке СНС, али да ће СПС подржати Вучића као кандидата.
"На њима је да се договоре. Ако је кандидат Вучић, подржаћемо га, ако је неко други, ја сам кандидат за председника Србије, а онда ћемо видети ко ће кога подржати у другом кругу", рекао је Дачић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА