Најновије

НОВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: СПС ипак није скроз једногласно за Вучића?!

Председник СПС Ивица Дачић је прогласио да је његова партија једногласно стала уз кандидатуру Александра Вучића, али је ипак један глас био против.

СПС (Фото: Јутјуб)

Како наводе Вечерње новости, шеф социјалиста је превидео један глас против, из последњег реда се тако изјаснила Пламенка Лаћарац.
Она је рекла да је одлука која је донета урушавање СПС и да је та партија требало да има свог кандидата на изборима за председника Србије. 
- Само сам изразила став, верујем, велике већине чанства. Верујем да иза свега постоји добра намера Председништва СПС, али прошлост ми говори да када се тако одлучивало да је било на штету партије. Исто тако председник Милошевић је поручио да се гласа за Шешеља што је довело до великог осипања партије. И оваква одлука ће довести до раскола у партији. Просто сам гласала из срца, није против кандидатуре било кога, него да ми останемо оно што јесмо - рекла је Лаћарац. 
Подсетимо, СПС је одлучила да њен кандидат за председника Србије буде кандидат СНС и актуелни премијер Србије Александар Вучић. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА