Најновије

Проституција као бизнис: Само да завршимо кућу

Зове се Ивана и има 27 година. Живи у кући у предграђу Београда са момком, с којим је три године у вези. Планирају венчање и децу. Већ четири године бави се проституцијом. Ивана је само једна од неколико хиљада проститутки које раде у Београду и Србији.

(Фото: pixabay.com)

(Фото: pixabay.com)

У својој исповести, делимично се правдајући, а делимично покушавајући да упозори друге девојке на пакао проституције, Ивана објашњава шта ју је натерало да крене путем којим се мало ко усуђује да иде. - Живим у Малом Мокром Лугу. Када сам имала 17 година, забављала сам се са једним момком. Били смо у вези неколико месеци. Једне вечери дошла су му кући три друга. Била сам невина. Силовали су ме. Бранила сам се колико сам могла, али никог није било да ми помогне и чује крике. Ујутру ме је раскрвављену и у исцепаној одећи избацио напоље из куће. Била сам сувише уплашена да испричам породици шта се десило или пријавим полицији. Кад га видим, јер живимо у истом делу града, бежим од њега. Само сам једном смогла снаге да га питам зашто је то учинио. Рекао је: "Зато што ниси хтела да спаваш са мном, него ме месецима завлачиш." Када сам му рекла да сам била невина, само је одмахнуо главом. Од тада мрзим мушкарце - прича Ивана како је почео њен пут који се завршио у паклу проституције. Након што је завршила средњу школу, покушала је да нађе посао, али је једино успела да ради као конобарица. Након неколико година схватила је да не може зарадити довољно новца да би помогла породици. - Размишљала сам шта да радим. Решила сам да мушкарце који су ми толико зла нанели искористим и на њима зарадим. Пошто немам никакав осећај према њима, решила сам да постанем курва. Ево већ четири године се тиме бавим. Не знам с колико њих сам била. Већ три године имам момка. Њему је у почетку сметало, али више не. Зна да ништа не осећам према тим мушкарцима. Уопште ме не узбуђују. Када би знао да има неких осећања, претпостављам да би полудео. Због свега што ми се десило у прошлости, немам жељу за нормалним сексом и једино с њим могу да уживам. У овом послу наиђеш на свашта. Има и манијака, али више немам проблема с њима. Ја их контролишем, они само плаћају. Ја радим шта ја желим. Долазе ми пијани, дрогирани, смрдљиви, повраћају, свакаквих има. Већ сам се на све навикла. Не планирам још дуго овим да се бавим, само док завршимо нашу кућу, па оснујемо породицу. Овај део живота трудићу се да заборавим што пре - каже Ивана у исповести.
Прочитајте још:Реаговање Чедомира Јовановића: Продао сам АгропословеСКАНДАЛОЗНО: Мило Ђукановић отима имовину СПЦ као најгори комунистаЗа ноћ је 7.000 избеглица стигло у Србију
Извор: Vesti-online.com  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА