Најновије

ШАМАРИ У ДАЧИЋЕВОМ КАБИНЕТУ: Министар раздвајао најближе сараднике?!

У кабинету Ивице Дачића пре извесног времена догодио се инцидент. Вања Вукић, саветник министра, насрнуо је на Бранка Лазаревића, некадашњег Дачићевог шефа кабинета.
До инцидента је дошло након што се Лазаревић дефинитивно вратио из Амбасаде Србије у Атини. Он је, према сведочењу очевидаца, али и људи који су се у том тренутку налазили у близини кабинета Ивице Дачића, дошао на заказани састанак у кабинет министра.
- Лазаревић због оптужнице и афера има проблем да буде постављен на неку државну функцију и уопште нађе посао. Сматра да је жртва свега што се последњих година догађало и због свега тога питао је Дачића да му помогне око покретања неког бизниса - наводи један од извора.
Дачић наводно лично не може да учествује у томе, али је потврдио да ће му помоћи колико је у његовој моћи. Како нам је испричао један од запослених у МСП, министар и лидер социјалиста делегирао је једног функционера Социјалистичке партије да види може ли се некако помоћи Лазаревићу. Неколико дана су трајали разговори о томе, али је онда дошло до извесних проблема. - Лазаревић је тражио да покрене агенцију која би се бавила физичко-техничким обезбеђењем, међутим, одмах му је предочено да због оптужнице не може да добије све неопходне лиценце и дозволе и да Дачић неће због њега да крши прописе. Када су му то рекли, није му било свеједно - открива наш саговорник. Бранко Лазаревић је био врло непријатан и реаговао је оштро. Рекао је да је незадовољан, да ће урадити оно што намерава, а како је у кабинету у том тренутку био и Дачићев саветник Вања Вукић, он је устао и ошамарио Лазаревића. - Дачић је скочио, стао између њих и раздвојио их - поверава нам један од извора из МСП. Галаму је чуло и неколико запослених који су се налазили испред кабинета, а како смо сазнали, Вукић се после извињавао колегама на непријатности. С друге стране, Лазаревић је чак запретио да ће тужити Вукића због напада. Изхмеђу њих двојице иначе постоји дугогодишња нетрпељивост. Лазаревић и Вукић су годинама међу најближим сарадницима Ивице Дачића. Лазаревић је био шеф кабинета у време када је Дачић био министар унутрашњих послова, а занимљиво је да је у то време Вукић био заменик шефа кабинета. Када је због контроверзи и информација да је одавао тајне из истраге Лазаревић отишао са функције, заменио га је управо Вања Вукић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА