Најновије

МИ СМО СПРЕМНИ ЗА ИЗБОРЕ: Али Вучић одлучује!

Лидер Партије уједињених пензионера Србије Милан Кркобабић изјавио је да ће о евентуалном одржавању ванредних парламентарних избора уз председничке одлучити премијер. Кркобабић, који је и министар без портфеља у Влади Србије, каже да је та странка за изборе увек спремна и да су избори увек добри.

Милан Кркобабић (Фото: Јутјуб)

– Вучић је стекао право да распише изборе и то је само његова одлука, ми из ПУПС-а не полемишемо о томе. Спремни смо за изборе, било председницке, било парламентарне и ту нема дилеме. Такође, спремни смо да радимо и све је јасно. Имамо неке политичке опције које сматрају да морају да буду у Влади, свако има право на то, али ми се не бавимо тиме – рекао је Кркобабић.
Он је додао да су грађани у Србији уморни од силних политичких обећања, јер је мало оних који нешто конкретно раде.
– Кључно је да ми радимо, да цене падају, да ће се пензије вратити на стари ниво. Показатељи су добри, Вучић је сачувао пензије, његова економска политика је добра, а сада сагледавамо резултате свега што смо постигли – рекао је Кркобабић захваливши пензионерима који су “подметнули своја леђа”, јер то није било лако, уз опаску да и богати треба да ураде исто.
Упитан да ли Србији требају парламентарни избори, он каже да су избори увек добри.
– Прича се да коштају, а ми смо толико пара бацили у претходном периоду, почевши од РТБ Бор па надаље. Многи сада глуме Швајцарце, као штеде, а некада су расипали државни новац. За изборе сам увек спреман – поручио је лидер ПУПС-а.
Кркобабић објашњава да он обилази села по Србији и да људи из провинције сматрају да постоје две слике Србије – виртуелна и реална.
– Отварамо поште по целој држави, градимо инфраструктуру и улажемо у села, како би грађани имали основно за нормално функционисање. Поново уводимо задруге по селима, оживљавамо села, самим тим и тржиште пољопривредних производа је богатије, отварају се нова радна места, улажемо у будућност Србије – закључио је Кркобабић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА