Најновије

И ТО ЈЕ МОГУЋЕ: Она је назвала Карлеушу к*рвом пред свима!

Десило се...

Јелена Карлеуша (Фото: Јутјуб)

Заклети народњаци, против Јелене Карлеуше. Тако се може описати главни сукоб у жирију "Звезда Гранда". У коло се укључила и Вики Миљковић којој није страно да се свађа са Карлеушом. Она је јавно показала фотографију на којој је Јелена за кафанским столом иако је тврдила да тамо никада није певала. Сукоб се наставио и потом. Након наступа два мушка кандидата који су се борили за улазак у трећи круг певачког такмичења "‚Звезде Гранда", Јелена Карлеуша је на себи својствен начин прокоментарисала њихово певање, али је стигла и да поткачи колегиницу.
- Морате мало да користите мозак да бисте се допали жирију. Ви сте вечерас били као Вики 1, 2 и 3. Подједанко добри, лоши, досадни, а негде потковани талнетом. Када је реч о кандидату један, мени је битно како ко изгледа, јер нажалост у овом послу, Вики мораш да будеш добра риба да би била велика звезда - рекла је Карлеуша, а Вики додала:
- Ко о чему, ку*ва о поштењу - рекла је Миљковићева и шокирала све у студију. На ову њену реченицу, Карлеуша је остала без коментара, али је онда додала: - Зато си ти велика звезда. То је комплимент, ја волим како ти изгледаш у овој сезони, ја то тако мислим. Никада боље изгледала ниси - рекла је Карлеуша. Погледајте ОВДЕ животну причу адвокатице која је постала проститутка. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА