Најновије

ШОКИРАЛА УКУЋАНЕ: Александра признала да се плашила рођеног детета, ево зашто!

Сви су били ужаснути.

Александра Суботић (Фото: Happy принтскрин)

Александра Суботић се поверила цимерима из виле како је њена беба по рођењу била веома ружна и да се плашила да је држи у рукама.
Љубина ћерка прексиноћ се присетила периода кад је њена ћеркица Магдалена дошла на свет. Она је испричала да није видела чуднију бебу толико чудну да није желела да је узме у наручје.
Бежала је од куће у град, а тек рођену бебу остављала оцу Карађорђу да је чува. - Моја Магдалена је била ружна беба јер је рођена раније. Плашила сам се у шта ће беба да ми израсте. Дете ми је било врло чудно. Имала је велика стопала, а мало тело. Она је била недоношче. Нисам смела да је узмем у руке неко време.

Ljubav ❤❤❤

A photo posted by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jan 27, 2017 at 5:57am PST

Александра је због страха од своје бебе бежала од куће, време је проводила у граду са другарицама, све док није схватила да исход неће бити добар уколико не чува своје дете. - Сећам се да сам је донела кући из породилишта и оставила је тати да је чува, а ја сам отишла у град. Нисам желела да дођем кући. Када сам се вратила, затекла сам тату како седи и бебу како плаче. Схватила сам да сам јој ја све на свету и да ће моја беба умрети уколико је не будем пазила. Од тада се све променило. Моја Магдалена је најлепша девојчица - завршила је Александра. Погледајте ОВДЕ како је Нада Мацура изгледала кад је била млада.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА