Најновије

РУЖИЧИН СЕКС: Волим да ме мушкарац бичује, да п****м по њему, а могу и са сестром да га делим (18+)

А то је тек почетак...

Ружица (Фото: Инстаграм)

Ружица Вељковић тражи дечка који ће да је бичује у кревету, а нема ништа против везивања и других грубих игрица у кревету. Ружицу су новинари затекли у једном секси шопу у Београду док је куповала реквизите. Она каже да јој мушкарци често траже да буде груба током секса, али да она има друге идеје.
- Не можете да замислите шта ми све траже мушкарци на друштвеним мрежама. Желе да их бичујем, па да ми лижу штикле на ципелама, а ја им наређујем. Мене то не ложи. Више бих волела да нађем неког ко ће бити доминантан у сексу, мало бич, лисице и све те ствари, а не ја да лемам некога. Не ложим се на мекушце - каже Ружица и додаје да је ложи да мокри по својим изабраницима. 
- Чула сам да је један од највећих фетиша код мушкараца да девојке пишке по њима. Ако би ме то ложило док сам са својим драгим, што да не. Шта фали да се испишким по дечку лепо ако ми тако дође. Не волим ја ништа на силу - прича Вељковићева.
Ружица је пре пар дана снимила спот у којем јој сестра преотима момка. 
- Можда вам звучи чудно, али ја се не бих много љутила ни када би се то десило у реалном животу. Са сестром могу да делим све, а ако се накачи на њега, то само значи да имам добар укус. Да се разумемо, то важи само за сестру - испричала је Ружица.
У устима јој је набијен огроман....ОВДЕ погледајте никад перверзнију Ружицу која је све оставила без текста.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА