Најновије

ОБРАДОВИЋ: Ево шта је Вучић требало да уради данас у Чачку! (ФОТО)

Александар Вучић, председнички кандидат власти, данас је у Чачку, на месту злочина својих страначких војника под фантомкама који су јуче најружније могуће ишарали графитима наш град, а прво што је требало да уради током данашње посете јесте да узме четку и прекречи све уништене чачанске фасаде, поручио је председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Следећа ствар коју би Вучић требало да уради, према мишљењу Бошка Обрадовића, јесте да се придружи његовом захтеву да полицијска управа Чачка омогући медијима и јавности увид у снимке са централних градских камера јер је све што се десило јуче ујутру било под видео надзором и полиција одлично зна ко су нови чачански "фантоми". "Ако СНС и Александар Вучић немају шта да крију - зашто би имали нешто против да се обелодане ови снимци и да комплетна јавност види лица оних који су наружили наш град, изузев ако нису као у случају рушења објеката у београдској Савамали били под фантомкама", наводи Обрадовић.


Фото: Двери Како каже, он разуме да Александру Вучићу смета Чачак зато што је један од најјачих опозиционих градова у Србији данас, и да му сметају Двери "јер га се не плаше и отворено говоре о његовој криминалној политичкој дружини на власти", али да не могже да разуме ћутање градоначелника, председника Скупштине града и народних посланика СНС из Чачка који дозвољавају да им страначки шефови из Београда шаљу криминалце са стране да уништавају изглед града.


Фото: Двери "Србијом данас не руководи ни Народна скупштина ни Влада Србије већ Александар Вучић са својим братом и неколико кумова који чине ову политичку мафију на власти. Хоћемо ли да Србијом влада политичка мафија, батинаши са фантомкама и медијска тортура, или ћемо на председничким изборима 2. априла да вратимо државу народу тако што ћемо да је отмемо из канџи политичке мафије? То је једино питање на овим изборима: Или они који су нас опљачкали и понизили, или ми који само хоћемо да живимо као људи у сопственој земљи", поручио је Бошко Обрадовић, кандидат Двери за председника Србије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА