Најновије

БЕЛИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ: Николићеву вилу ћу дати студентима

Дан након турбулентне седнице РИК-а и изгласавања Прелетачевићеве кандидатуре, страсти не јењавају. Прва жалба на одлуку је поднета, међутим Бели не губи наду.

Бели Прелетачевић (Фото: Јутјуб)

Са укупно 19 гласова за и само два против, Прелетачевић је добио прву битку и успео да поднесе кандидатуру за председника Србије. Ипак, још увек није све сигурно, па је уследила прва жалба коју је поднео Мироје Јовановић из Треће Србије. Иако није трајала дуго, па је оборена после само неколико сати, отворила је питање са којих све адреса би жалбе могле да стигну. Међутим, ништа од ових догађаја Белог не обесхрабрује, напротив, као да му даје ветар у леђа.
- Ја сам увек био оптимиста. Апсолутно не доводим у питање своју кандидатуру - започео је Прелетачевић.
У обарање Јовановићеве жалбе није сумњао, те ју је у свом маниру објаснио као фору.
- Ко је уопште тај човек да би његова жалба имала било какву тежину? Она је морала да буде оборена јер је суд схватио да би свака друга одлука довела до неких лоших ствари, не мојом вољом - објашњава Бели, додајући да под тим мисли на револт који би се јавио код оних људи који су чекали и по неколико сати у редовима не би ли дали потпис за његову кандидатуру.
Он се захвалио опозиционим функционерима који су помогли да његова кандидатура прође, међутим истиче да не очекује њихову подршку.
Не треба ми помоћ политичара. Хвала, али остајем доследан Љубиша Прелетачевић Бели
- То је била подршка само због кандидатуре јер сви желимо да скинемо владајућу странку. Ипак, ја сам више пута нагласио да ми не треба помоћ политичара и остајем томе доследан - сигуран је Бели.
Ипак, пошто је победио у борби између правде и неправде, како је описао седницу РИК-а, сада је време да се окрене предизборној кампањи.
- Спремамо велику фешту. Направићемо путујући циркус. Бели караван ће кренути по градовима Србије и биће веома упечатљив - рекао је Бели не желећи да одаје све детаље.
Међутим, за једну такву кампању потребно је доста новца. Како је познато да су ово млади људи који нису имали буџет као неке од странака, отвара се питање да ли ће моћи идеје да реализују.
- За неки дан треба јавно да окачим колико смо новца прикупили захваљујући добрим људима који су подржали нас и нашу идеју. Имамо преко 500.000 динара и више од тога. Мислим да ћемо имати довољно како бисмо реализовали оно што смо замислили - објашњава Прелетачевић.
Поред Младеновца, велику подршку очекује и у Крагујевцу, Краљеву, Лесковцу, Новом Саду и Нишу, а пошто је убеђен у своју победу, открио је први корак који ће начинити као председник.
- Изаћи ћу из виле на Дедињу и даћу је студентима. Ја ћу са својом драгом отићи да живим у Иванчу - у свом стилу закључује Бели.
Друштвене мреже горе и готово је Бели на свакој доминатна тема. Јављају се аналитичари, политички активисти, али и бивше девојке. Тако је јуче и бивша Лукина девојка Мина Смиљанић, којој је Бели као тинејџерки сломио срце, рекла да је он диван дечко и да има и њену подршку. Прелетачевић свима мрси конце. ОВДЕ погледајте коме узима највише гласова и на које бираче може да рачуна.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА