Најновије

ПРЕБИЛЕ ЈЕ ЖЕСТОКО, ПУЦАЛЕ КОСТИ! Далила и Крунићка јој сломиле нос! Одмах је одвезли из виле! (ФОТО)

Ново насиље у Паровима!

Женска туча (Фото: ЈуТјуб, Правда)

По свему судећи, синоћ је дошло до новог насиља у Паровима, и и то жестоког! Већ неко време букти сукоб између Александре Суботић са једне стране, а Далиле и Јелене Крунић са друге стране. Целокупна фрка је настала због Давида, како тврди Суботићева, док ове две наводе како више не могу да трпе Александрину нарцисоидност и њено "ја, па ја". Синоћ је на номинацијама дошло и до сукоба Суботићеве и Анамарије Џамбазов где је Александра почела да вређа Хрватицу како је наркоманка и како су јој због тога испали зуби!

Објава коју дели Ksenija Kranjec (@666kseni) дана 15. Сеп 2013. у 10:06 PDT

Ипак, синоћ је избио сукоб у коме је један нос сломљен према писању "Пулс Онлине". Како је открила Александра Суботић у разговору са другим такмичарима, ноћас су Јелена Крунић и Далила Мујић насрнуле на Словенкињу Ксенију Крањец и том приликом су јој чак и сломили нос.


Далила Морено (Фото: Инстаграм) Ксенија је захтевала лекарску помоћ, а продукција је данас одвела ову повређену такмичарку код лекара. Ту се овај сукоб неће завршити.
Већ се коментарише у "Паровима" да је Ксенија тражила током преноса на ЈуТјубу да се обавесте њени родитељи о овом инциденту, и да јој што пре дође адвокат како би покренула тужбу против Крунићеве. Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА