Најновије

НЕОЧЕКИВАНИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ДАБОВИЋ: Сада више ништа неће бити исто! Ко је ово очекивао?

Откуд сад па то?

Милица Дабовић (Фото: Инстаграм)

Након што је више пута у медијима истакао како једва чека суђење на којем ће доказати истину, Симон Шиклић се по свему судећи предомислио. Према сазнањима београдске штампе, Симон је прошлог петка са својим адвокатом био у Тужилаштву, где је понудио нагодбу која подразумева и његово признање кривице за физички напад на Милицу Дабовић.
Према тим информацијама, Симон је истакао како жели нагодбу, а спреман је да прихвати условну казну, забрану приласка, као и да плати новчану казну. Адвокат Милице Дабовић, госпођа Зора Добричанин, потврдила је да Симон јесте понудио нагодбу. – Морам да се видим са Милицом и ништа не могу да кажем пре састанка са њом. Требало би да се видимо у наредних неколико дана. Он јесте понудио нагодбу – рекла је Зора Добричанин.


Милица и Симон (Фото: Инстаграм) Подсетимо, Симон је у неколико наврата категорички демантовао да је ударио Дабовићеву, а потом је признао да је поднео пријаву против Милице због промене браве на вратима стана у којем су живели. Симону је због случаја са Милицом одузет пасош због чега не може да напусти Србију. У једном раније интервјуу, Шиклић је демантовао да је физички напао Дабовићеву и изјавио: "Да сам је ударио не би имала једну штрафту на себи него би била унакажена. Просто, благо речено, била би унакажена". Шокантну исповест бившег дечка Ксеније Пајчин, због ког је култна певачица, највероватније, и убијена, можете да прочитате ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА