Најновије

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ОПЛЕО ПО РАДИ: "Она је успела јер..."

"Много јој је лакше него нама мушкарцима"

Немања Стевановић (Фото: Јутјуб)

Прошло је 13 година од прве сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда", које је осмислио Саша Поповић, а један од првих певача које је изнедрио за овај шоу за "Ало!" је прокоментарисао колеге. Немања Стевановић је био трећа генерација "Звезда Гранда". 
- Прва екипа су били Дарко Филиповић, Стева Анђелковић, Славица Ћуктераш и Тања Савић, после су биле Милица Тодоровић и Јадранка Барјактаревић. Једино су њих две из те генерације наставиле да се баве музиком, а Милица сад после 10 година грми. Онда смо дошли ми - каже Немања Стевановић. - Рада Манојловић је одмах одскочила. Она је женско и много јој је лакше него нама мушкарцима - рекао је Стевановић, који истиче да је са свима остао у добрим односима. 

#novogodisnjiprogram #snimanje #radamanojlovic #sestra #pink

A post shared by Nemanja Stevanovic (@nemanjastevanovic82) on Dec 12, 2016 at 7:18pm PST

Немања је у жижу интересовања доспео управо због тог такмичења, али истиче да није свако на исти начин искористио прилику која му се пружила. Он сматра да Милан Станковић није требало да се замера Саши Поповићу и да му је то био погрешан корак.
- Милан је био млад и мислио је да неће моћи да сарађује са неким продуцентима уколико остане у "Гранду" - каже Немања. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА