Најновије

ПРИЗОР КОЈИ ЋЕ СЕ ПАМТИТИ ЗАУВЕК: Врела водитељка задигла хаљину усред емисије! Севнуло међуножје, сви одлепили! (ВИДЕО)

Секси (не)згода!

Врела Италијанка (Фото: ЈуТјуб)

Згодну и лепу италијанску водитељку Барбару Франческу Овиени задесила је мала незгода док је водила емисију о фудбалу која се приказивала уживо на телевизији. Носила је белу, широку хаљину, а случај је хтео да гледаоци виде много више од њеног бујног деколтеа. Док је померала руку, говорећи, Барбара је у једном тренутку случајно подигла хаљину толико високо да су сви имали прилике да баце поглед ка њеном међуножју и гаћицама. Чини се да водитељка није ни била свесна шта је урадила, а снимак је, сасвим разумљиво брзо постао виралан: За случај да сте пропустили тај тренутак, Барбара се потрудила да га овековечи и на свом Инстаграму:
Призор ће дефинитивно остати урезан у памћење многих мушкараца, а о Барбариној заносној лепоти и сексепису узалудно је трошити речи. Она се, иначе, бави и глумом, а као фото модел сликала се и за Плејбој. Погледајте и неке од њених врелих фотки са Инстаграма:
Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА