Најновије

ЈАХАЛА ГА СТРАСНО И ДИВЉАЧКИ! Миљана му се дала! Кревет пуцао од жестоке акције! (ВИДЕО 18+)

Ау, која пожуда!

Секс у "Паровима" (Фото: Принтскрин)

Ријалити Парови је уласком Србољуба Суботића дошао до тачке усијања. Александра је посебно побеснела када је на улазним вратима видела свог стрица, односно рођеног брата њеног оца Карађорђа Суботића.
Упркос њеним нападима и вољом за свађом, Срба је на узненађење многих остао миран и готово да није упутио ни једну жустру реч својој братаници. Он је рекао да у ријалити није ушао да би шиканирао Александру већ да би изгладили односе како људи не би више испирали уста са њима. Суботићева му није поверовала, али Срба није падао у ватру већ је наставио да говори мирно и сталожено без вређња. Поред тога, он је подржао Александрину везу са Давидом и поручио јој да заборави Чабаркапу и да се држи тог дивног момка.
Ипак, до распламсавања сукоба дошло је синоћ, када је Србољуб био на полиграфу. Он је одговарао на незгодна питања, опет смирено, а млада Суботићева је имала жесток коментар на сваки његов одговор.
Ипак, у сенци калуђерочке сапунице нашла се једна жестока акција из спаваће собе. Актери су били, ни мање ни више већ Миљана Кулић и Никола Лакић. Кулићева је одлучилада измасира лакића, па га је зајахала, у брусу горе, а у пиџами доле и тако кренула да ради рукама. После нормалне масаже, миљана је кренула снажно да наслаче на Лакића, да се у једном моменту чинило да ће сломото кревет. Иначе, во је био први пут да се миљана некоме дала, то јест, опустила са неким, јер како често говори, у кући су сви зли и сматра да нема пријатеља.
MILJANA OVAKO MASIRA NIKOLUby SteelT2010
Погледајте ОВДЕ Александра и Давид лудачки затресли кревет, и то пред Србољубом!  Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА