Најновије

РУСКА ПОРТПАРОЛКА ПРЕТИ, ЗАХАРОВА: Ако објавим све што знам, почеће грађански рат у Америци!

Портпаролка руског министарства иностраних послова Марија Захарова прокоментарисала је актуелну свађу између америчких демократа и републиканаца око тога ко је од њих посећивао руског амбасадора у Вашингтону.

Марија Захарова (Фото: РИА Новости)

Доналд Трамп је да подсетимо, недавно објавио фотографију демократског сенатора Чака Шумера, на којој се јасно види како пије кафу и једе крофне са руским председником Владимиром Путином. Оваква реакција Трампа испровоцирана је сталним оптужбама демократа да  сарадници председника САД имају блиске везе са руским амбасадором у САД Сергејем Кисљаком. Бившег саветника за безбедност Мајкла Флина  то је коштало фотеље.
Сада су се на удару нашли и државни тужилац Џеф Сешонс, Трампов зет и саветник Џаред Кушнер и бивши саветник изборног штаба председника Картер Пејџ. Тим поводом на свом фејсбук профилу огласила се и Захарова. Она је написала шокантну објаву да "располаже интересантним подацима о сенаторима који воде расправу на ову тему". „Чини ми се да ако објавим све контакте Сергеја Кисљака, да ће у САД поново почети Грађански рат између Севера и Југа“, написала је Захарова на својој Фејсбук страници, и требало би јој веровати. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА