Најновије

ПУТИН ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ЂУКАНОВИЋУ: Мило гура Црну Гору у злочиначку творевину да би сачувао себе!

Председник Русије Владимир Путин послао је јуче врло јасну поруку да је Црна Гора криминална држава и да режим Мила Ђукановића на силу гура свој народ у злочиначки НАТО пакт.

Путин (Фото: kremlin.ru)

У необично оштром и конкретном саопштењу Путинове партије “Јединствена Русија” које је потписао Сергеј Железњак каже се да је у Подгорици већ дуго на власти криминална групација која покушава да завади и подели народ не би ли тако продужила своју власт.
Железњак, иначе Путинов најближи сарадник упозорава да подгорички режим на силу уводи Црну Гору у НАТО пакт само да би сачувао личне привилегије стечене мафијашким пословима.
- Црна Гора је држава коју годинама изједа власт зависна од нарко-трафикинга, криминала и корупције... Данас не само у Москви него и на Западу почињу да схватају да упорна декларативност црногорске власти ка уласку у НАТО нема за циљ заклањање иза страних штитова због свог народа већ само због очувања личне власти - наводи се у Путиновој поруци и наглашава да суд црногорског народа једини може бити меродаван.
Путин мења датум испоруке мигова и овим потезом свима је послао јасну поруку. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА