Најновије

Ево шта Вучић каже о видео снимку наводне крађе гласова који тресе Србију!

Премијер и новоизабрани председник Србије Александар Вучић изношење захтева на протестима, али и видео снимак наводне крађе гласова који истражују тужилаштво и полиција, види као нови потез својих противкандидата на председничким изборима.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Вучић је изјавио и да су његови противкандидати организовали протесте и да су се много раније “припремали за насиље и урушавање стабилности Србије”. 
- Зато данас идемо са кућним видеом у којем отприлике људи у чарапама негде гласају у кутијама без печата... За свако место мора да постоји записник, мора да постоји печат. Полиција ће све то да пронађе. Да ли ће да нађе за дан или два или три, колико им треба да ФБИ или Твитер то установе... решићемо. Па ћемо и то да видимо све. Ја немам никакав проблем. Где год постоји проблем било какав увек ћу против тога да се побуним, јер знам да смо убедљиво победили, знам да смо поштено победили, рекао је Вучић.
Коментаришући захтеве који су вечерас изнети на протестима, Вучић је оценио да су тиме показали да заправо желе да смене њега и да „укину демократију“. 
“Вечерас смо дошли до онога што је стварно што хоће, а то је да желе да смене Вучића. Требало је то већ прво вече да саопште”, рекао је Вучић и додао да му је било јасно шта планирају када нису желели да му честитају победу на председничким изборима. Према његовим речима, покушаваће се и с разарањем парламента -"зато нисам у стању да у потпуности искључим могућност ванредних избора, јер у хаосу није могуће радити".
Прочитајте ОВДЕ  када ће Парламент почети са радом.
Извор: Инсајдер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА