Најновије

О отварању бирачких места се огласила и ЦРТА!

Отварање осам бирачких места на којима се понавља гласање на председничким изборима протекло је у складу са прописаним процедурама, саопштила је данас ЦРТА.

Избори (Фото: Јутјуб)

На ових осам бирачких места право гласа има укупно 9.851 бирач.
Гласање се понавља на бирачким местима у: Београду на општини Звездара (бирачко место 77), Зрењанину (бирачко место 11), Вршцу (бирачко место 48), Панчеву (бирачко место 11), Бачкој Паланци (бирачко место 11), Врбасу (бирачко место 5), Тополи (бирачко место 18) и Краљеву (бирачко место 10).
Бирачка места отворена су на време, а како кажу посматрачи, на свим бирачким местима гласачка кутија била је празна пре него што је запечаћена, а контролни листић убачен у гласачку кутију на почетку самог гласања. Сва бирачка места су организована у складу са прописаним процедурама. На отварању свих бирачких места били су присутни сви чланови сталног састава бирачког одбора. У непосредној близини бирачког места 11 у Панчеву примећене су особе које воде спискове ко долази на гласање, а поједини чланови бирачког одбора су због тога негодовали, наводи се у саопштењу. Посматрачи ЦРТА посматрачке мисије "Грађани на стражи" распоређени су на свих осам бирачких места на којима се понавља гласање на председничким изборима. Погледајте ОВДЕ шта је Вучић рекао о протестима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА