Најновије

ХИТНА ПОМОЋ ИЗДАЛА САОПШТЕЊЕ ПРОТИВ ДЕМОНСТРАНАТА: Добили су жесток одговор

Градски завод за хитну медицинску помоћ обавештава грађане Београда и моли за разумевање због тога што у периоду од 18 до 21 сат нису у могућности да интервенишу у централним градским улицама.

Протести против диктатуре улазе у десети дан (Фото: Правда)

У саопштењу тог завода се наводи да интервенције у том интервалу нису могуће због блокаде саобраћаја изазваног протестима.
Поводом саопштења је стигао одговор редакцији "Блица" од мистериозних организатора "Протеста против диктатуре". Како је написано у мејлу демонстранти позивају екипе Хитне помоћи у Београду да наставе са нормалним кретањем.
- Као и досад, будући да се никад није десило да колона правовремено не пропусти возило, екипе могу обављати интервенције. Подсећамо, већ неколико пута су кола Хитне помоћи пролазиле кроз масу и ниједном нису била ни успорена. Такође, власт позивамо да, уместо што се користи оваквим техникама политичког притиска на демонстранте, и тиме директно угрожава животе људи којима је помоћ хитно потребна, прошета до најближег дома здравља и види на који начин њихова политика систематски уништава јавно здравство - саопштено је у мејлу адресираном "Против диктатуре". Који Јанковићеви људи су подржали протесте погледајте ОВДЕ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА