Најновије

НИКОЛИЋЕВА ПОДРШКА СТУДЕНТИМА: Зорана: Томо, копираш Вучића!

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је да је одлазећи председник Томислав Николић само преписао изјаву коју већ данима даје премијер и његов наследник Александар Вучић!

Николић и Зорана (Фото: Јутјуб)

Николић је, подсетимо, поручио студентима који већ данима протестују да нико не сме да их дира и да имају право мирно шетају и изнесу свој став.
- Драго ми је што је Николић преписао изјаву од Вучића и што о протестима незадовољних изборним резултатима говори исто што и изабрани председник, колеге министри у Влади и ја. А то је да свако у Србији има право да на миран и ненасилан начин изрази своје мишљење и протест и да све док су протести без насиља, док се не уништава имовина државе и грађана и не ремети обичан живот људи, нема проблема. Избори су завршени и сигурна сам да Николић мисли исто што и Александар Вучић и сви у Влади - изјавила је она.

Следе његов пример

С друге стране, лидер радикала Војислав Шешељ каже да се од Николића није ни могло очекивати нешто друго него да подржи студенте. Иако је одлазећи председник исцрпно објаснио зашто су студенти у праву, Шешељ мисли да им је нешто и прећутао.
- Тома се логично ставио на страну својих колега. Али било би боље да им је одао тајну свог успеха како је онако брзо дипломирао, па да и они следе његов пример - прокоментарисао је Шешељ.
Посланица ДС Александра Јерков каже да није поверовала у Томине благонаклоне ставове према онима који протестују.
- Ти млади људи се боре против свега онога што су Вучић и Николић заједно стварали и радили, против система и вредности које су изградили. То што је Николић пред крај каријере постао жртва истог тог система који је са Вучићем створи, његов је лични проблем - поручила је Александра Јерков.

Лицемерно

Дилему у Николићеву искреност нема ни посланик СДС Константин Самофалов.
- Крајње је лицемерно када Томислав Николић, перјаница радикалског екстремизма, говори о правима грађана на протесте. Његова политика је увек била ограничавање и гушење слобода у Србији - сматра Самофалов.
Драшковић тврди да комунистичке тајне службе су разгневиле младе на протестима, Вучић и он су заједно. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА