Најновије

ЛЕ ПЕН ВЕЋ У ПРЕДСЕДНИЧКОЈ ПАЛАТИ: Ево како

Председнички избори у Француској одржавају се 23. априла али према апликацији "Гугл мапе" адреса кандидата странке крајње деснице Национални фронт Марин Ле Пен већ сад су Јелисејска поља или председничка палата.

Марин Ле Пен (Фото: РИА Новости)

Уколико се у претраживач "Гугл мапе" укуца име Марин Ле Пен апликација ће вам показати адресу председничке палате на Јелисејским пољима.  Седиште странке Марин Ле Пен је у улици Фаберж Сен Онор у Паризу.  Многи су сматрали да је амерички интернетски гигант тиме једноставно желео да рекламира предстојеће изборе за шефа француске државе, али у случају претраге осталих кандидата неће се добити исти резултат.  Претрагом имена Франсоа Фијона корисници ће добити адресу седишта његовог конзервативног политичког покрета "Републиканска снага". У потрази за именом Емануела Макрона нема никаквих резултата, а унос имена Жан-Лук Меленшона води вас на адресу уметничке галерије "Мешиш Жан-Лук". 
Нико из "Гугла" није био доступан за било какав коментар.  Прва рунда председничких избора у Француској одржава се 23. априла, а други круг са два са највише освојених гласова 7. маја. Да видите како је Трамп повио кичму пред Кинезима, погледајте ОВДЕ. Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА