Најновије

ПОНОВО ПОБЕДИО: Вучић је освојио највише гласова на поновљеним изборима

Како је саопштила ЦРТА, лидер СНС и изабрани председник Србије Александар Вучић вечерас је на поновљеним изборима на три бирачка места, у Новом Саду, Лесковцу и Трстенику освојио 76,8 одсто гласова.

Избори су поновљени на три гласачка места (Фото: јутјуб)

На гласање за поновљене председничке изборе данас је до 20 часова изашло укупно 1.033 бирача, односно 32,8 одсто грађана уписаних у бирачки списак, саопштила је ЦРТА посматрачка мисија "Грађани на стражи".
Наведено је да је укупан број бирача који је могао да гласа био 3.148 и да је Александар Вучић освојио највише гласова - 793.
За њим следе Саша Јанковић са 135, Лука Максимовић (Љубиша Прелетачевић Бели) са 45, Вук Јеремић са 13, Војислав Шешељ са десет, Ненад Чанак са пет, Бошко Обрадовић са пет, Саша Радуловић са четири, Александар Поповић са четири, Милан Стаматовић са два и Мирослав Паровић са једним гласом.
ЦРТА је навела да је број неважећих листића био 16. Лидер СНС изјавио је вечерас, у обраћању новинарима, да се величина не мери агресијом, да су грађани на изборима и вечерас поновљеним јасно показали коме дају подршку и какву Србију желе и поручио да никога неће да позива да изађе на улицу. Шта су Вучићу поручили демонстранти погледајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА