Најновије

СЛАВИЦА ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ: Не наплаћујемо подршку Вучићу

Социјалисти су спремни да наставе успешну сарадњу са СНС на свим нивоима власти, али притом не калкулишу бројем министарских места, нити премијерском позицијом, изјавила је заменица председника СПС Славица Ђукић Дејановић.

Славица Ђукић Дејановић (Фото: Јутјуб)

"Ништа у том смислу нисмо тражили до сада, нити ћемо то чинити убудуће", рекла је Ђукић Дејановић за "Вечерње новости", упитана да ли ће подршку и допринос победи Александра Вучића на председничким изборима "наплатити" приликом формирања нове владе.
Она је одбацила тврдње да ће СПС, јер није имала свог председничког кандидата, изгубити гласаче или се утопити у другу странку, а за "душебрижнике" који приговарају што су социјалисти подржали Вучића каже да не би имали замерку да су подржали неког другог кандидата.
Славица Ђукић Дејановић не очекује да се атмосфера створена протестима може пренети у парламент и угрозити функционисање владајуће коалиције.
"Без обзира на протесте на улици, власт и даље има стабилну, огромну већину у парламенту, а воља народа је потврђена и на председничким изборима", истакла је она.
Упитана да ли очекује ванредне парламентарне изборе за које се спекулише да би могли бити одржани на јесен Ђукић Дејановић је рекла да ће се тек одлучивати и процењивати да ли су нам потребни нови избори.
"Не верујем да ће то бити на јесен. Наравно, ако буде потребе, никакав проблем неће бити да још једном измеримо поверење грађана и потврдимо пут којим држава иде. Социјалисти су увек за то спремни", рекла је она. Премијер Србије Александар Вучић рекао је да нема информације да Хрватска поседује руски ракетни систем С 300. Више о тојме читајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА