Најновије

СТИГАО СРБИН КОЈИ ЈЕ ПРЕБИО ЕНГЛЕСКОГ ПИЛОТА: Из Цириха право за Лозницу, и Хрват му честитао

Раде Станчич, који је у четвртак у Цириху претукао енглеског пилота који се у једном кафићу хвалио да је учествовао у бомбардовању Србије, јуче рано ујутру стигао је у родну Лозницу.

Британски авион (Фото: Јутјуб)

Његова званична изјава за медије, а и за швајцарску полицију, гласи да је Енглез пао сам, а у моменту када је пришао пилоту који се хвалио бомбардовањем, сетио се, каже, настрадале Милице Ракић.
- Моје ћерке су Миличино годиште, и увек сам о томе размишљао... Сећам се да сам му рекао : "Е, сад ћеш да видиш како се бомбардује!" - каже Станчић, а онда, кроз смех наставља:
- Он се оклизнуо као онај у ТВ емисији, на банану. Тако је и Енглез пао, ја га нисам ударио. То је моја званична изјава, коју је и мој адвокат јуче пренео полицији у Швајцарској - каже Станчић.

Станчић каже и да су га после инцидента заштитили пријатељи, а да је затим кренуо за Србију.
- Јуче ујутро на граници са Хрватском прилази ми њихов полицајац. Причамо, каже: "А ти си тај. Честитам ти, нека си" - прича Станчић.

Станчић планира да се следеће недеље врати у Цирих.
- Енглез се вратио у Лондон. Чујем да има посекотину испод јагодице, али нема тешке повреде. Није ме тужио приватно, бар не за сад. Мој адвокат сматра да би све требало да буде у реду, можда само новчана казна. Бојим се само да ми медији не направе већу штету од користи, али сви ме зову, дају подршку, пријатељи из Америке, Аустралије. Ја сам велики патриота и увек сам помагао наше људе у Швајцарској - каже Станчић.
Станчић је иначе годинама у Цириху држао дискотеку у којој су се окупљали наши људи. Последњих година ради у једној приватној фирми и живи породичним животом.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА