Најновије

ШТА ЈЕ ВЕСТ: Вулин се обрушио на РТС!

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да је јучерашње извештавање РТС доказ да је био у праву када је тражио смене на јавном серивсу и најавио да ће тај захтев поновити.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

- За уреднике РТС главни хед је да неколико километара пута касни, али није да су изграђене стотине километара путева које нико није ни покушао да уради деценијама уназад - рекао је Вулин.
Према његовим речима, за РТС је вест да је један демонстрант носио транспарент који вређа Вучића, али није чињењица да је председника Вучића сачекало неколико пута више људи у Лесковцу него што је Жута патка сакупила у Београду довозећи их из целе Србије.
- Фијаско протеста није приказан али је зато главна вест централног дневника. Зато се на протестима више не тражи смена уредника РТС, али се траже Вучићева глава и смрт његове деце - истакао је Вулин.
- Данашње вести су доказ да сам био у праву када сам тражио смене на РТС и свој захтев ћу поновити, поручио је Вулин. Погледајте ОВДЕ окршај Драшковића и Шешеља. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је некада говорио Александар Вулин:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА