Најновије

Само за велике гурмане: Гулаш са пивом

Када пробате ово јело, сигурни смо да ћете га често правити...

Гулаш (Фото: Јутјуб)

Састојци:

100 г сланине 
1 кг јунетине
300 г шампињона
2 црна лука
4 чена белог лука
400 мл пива
50 г парадајз пиреа
3 шаргарепе
1 мањи целер
500 мл пилећег бујона
со, бибер

Припрема:

1. На умереној температури пропржити сланиницу, ситно исецкан бели и црни лук. 
2. Додајте говедину исецкану на коцке, мало пропржите.
3. Сипајте пиво, лагано промешајте. Додајте исецкану шаргарепу, целер и парадајз пире и исецкане шампињоне. 
4. Прелијте пилећим бујоном и нек се кричка док се не збусне без брашна и запршке. 
Погледајте ОВДЕ шта да ставите у кромпир салату да би била укуснија него икад.
Извор: Ствар укуса

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА