Састојци:
100 г сланине
1 кг јунетине
300 г шампињона
2 црна лука
4 чена белог лука
400 мл пива
50 г парадајз пиреа
3 шаргарепе
1 мањи целер
500 мл пилећег бујона
со, бибер
Припрема:
1. На умереној температури пропржити сланиницу, ситно исецкан бели и црни лук.
2. Додајте говедину исецкану на коцке, мало пропржите.
3. Сипајте пиво, лагано промешајте. Додајте исецкану шаргарепу, целер и парадајз пире и исецкане шампињоне.
4. Прелијте пилећим бујоном и нек се кричка док се не збусне без брашна и запршке.
Погледајте ОВДЕ шта да ставите у кромпир салату да би била укуснија него икад.
Извор: Ствар укуса