Најновије

РОБЕРТИО ФИОРЕ: НАТО je злочиначка организација - организована мафија која ломи Европу (ВИДЕО)

Генерални секртетар италијанске партије Форца и председник Алеијансе за мир и слободу (АПФ) Нова Роберто Форе каже да је НАТО злочиначка организација, организована мафија која се структурише у свим европским земљама и ломи их. АПФ окупља десничарске партије из целе Европе.

Говорећи на конференцији Алијасе за мир и слободу (АПФ) у Београду рекао да НАТО, иако слаби, још увек може да наноси штету европским народима. 

- Знамо добро колико НАТО погубно утиче на ситуацију у Србији, а знамо и како иако НАТО и цела алијанса нагло слабе у погледу наоружања, знамо и да они могу да искористе своју снагу, своје снаге и сву ароганцију да употреби их против народа Европе. Онда морамо поновити да у контексту украјинске кризе као АПФ морамо заузети став свих европских народа, и пазити да су Руси део европског народа, који се бори против НАТО-а – рекао је Фиоре.

Он је говорећи пред представницима десничарских партија из осам земљања које су се састале у Србији рекао да у Европи имамо неку врсту политичког нагињања удесно што би заправо могло створити више проблема владама левог центра.

- За нас је то довољно и чак није занимљиво: јер овакав помак удесно ништа не значи. То не значи ништа што се тиче монетарног суверенитета, ништа не значи што се тиче имиграције, не значи ништа што се тиче јасног става у корист мира. Ништа од овога. Зато морамо организовати наше снаге, ојачати своју позицију да покажемо да постоји савез покрета и партија у Европи, што значи: економски и монетарни суверенитет, чврсто заустављање имиграције и нову политику односа са Африком што је веома важно. Африка се мења и мења се много брже од Европе и оно што се тамо дешава је веома интересантно, али Европа није спремна да схвати ову нову ситуацију. Морамо бити спремни: имамо искуство, идеолошко искуство, знање које је неопходно да преузмемо ову ситуацију – каже Фиоре.

Фиоре је рекао да европски избори више не представљају вољу народа Европе али да АФП мора показати своју снагу на њима.

– Знамо да на следећим европским изборима 50-55% људи неће гласати. А огроман је део становништва из Србије, Русије и других земаља који неће гласати јер се више не препознају у овој Европи. Дакле, европски избори уопште не представљају народе Европе, али можемо бити спремни да покажемо своју снагу. Подсећам да је у тренутку највеће снаге АПФ пре трагедије и Ковид маневра, АПФ је имао чланове у Европском парламенту и националним парламентима, као и националне покрете и партије које представљају различите земље. Морамо брзо да дођемо до тог тренутка – од највеће је важности да АПФ поново буде призната снага – рекао је он.

Србију је на скупу АПФ представала Српска десница и њен председник Миша Вацић који је и био домаћин овогодишњег скупа десничара. На скупу су учествовали представници десничарских партија из Велике Британије, Немачке, Француске, Шпаније, Грчке, Италије и Румуније.

Исповести команданата украјинских снага: Истина о „контранападу“ коју сви крију

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА