Најновије

Вучић се хвали Американцима да је "пустио демонстранте да протествују"

Премијер Александар Вучић изјавио је у интервјуу за амерички портал Политико, да су протести у више градова Србије "прави знак демократије". Он је обавештен да је у уторак на улицама у Београду било 4.700 људи.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је истакао да "увек постоје људи који нису задовољни изборним резултатима. То је демократски процес. Нико није интервенисао, дозволили смо им да протестују. То је ... прави знак демократије. Иако су због најмирнијег изборног дана у Србији, неки људи толико нервозни”, и додао да је веома поносан на то.
На коментар новинара да је отпор према њему и даље прилично емотиван и интензиван и да га оптужују да концентрише превише власти у својим рукама, Вучић је рекао да нико не може ништа да му приговори у погледу економских резултата његове владе. 
"Ако пажљиво прочитате све примедбе против мене видећете да је то више или мање лична мржња. Могу ли нешто да кажу о нашем економском развоју, о прво успоравању а затим промени путање нашег јавног дуга. Не могу. Смањили смо незапосленост са 25,9 на 13 одсто. Ако то није довољно добро, онда ми реците шта јесте", рекао је Вучић.
А шта је још актуелни премијер Србије и новоизабрани председник изјавио у интервјуу Американцима, прочитајте ОВДЕ. Извор: Политико, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА