Најновије

ГОРИ ИДЛИБ: Немилосрдан одговор руске и сиријске авијације Трампу и џихадистима! (ВИДЕО/МАПА)

Амерички напад на сиријски војни аеродром проузроковао је још одлучније операције сиријске и руске авијације, а напади су поново извршени и по циљевима у Хан Шејхуну, у ком је, наводно, 4. априла извршен напад хемијским оружјем.

Одлучан одговор (Фото: public, Правда)

Као што је и најављено, како из Дамаска, тако и из здруженог штаба руских иранских и сиријских снага, након америчке агресије на Сирију, уследио је још одлучнији одговор по џихадистичким "побуњеницима" које подржава Запад у сиријској покрајини Идлиб. У бројним налетима које су извеле ваздухопловне снаге Руске Федерације и Сирије, уништен је велики број циљева широм покрајине под контролом разних џихадистичких група. Ово је мапа потврђених дејстава руске и сиријске авијације данас у Идлибу:

Сармин: Саракиб: И из другог угла: И последице: Урум ал Џош: Урем Алџоз: Ал Хабит: Хан Шејкун, у ком је пре неколико дана дошло до наводног хемијског напада: Кафр Зита (север Хаме): Добар део авиона који су учествовали у овим операцијама полетео је са аеродрома Шајрат који је погођен америчким ракетама. Погледајте ОВДЕ како је, у рекордном року, овај аеродром у потпуности оспособљен за употребу руским и сиријским ваздухопловним снагама Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА