Најновије

ИВИЦА ДАЧИЋ О БУДУЋОЈ ВЛАДИ: Мале су шансе...

Министар спољних послова и председник СПС Ивича Дачић изјавио је да није било речи о томе да он буде кандидат за премијера.

Ивица Дачић (Фото: Синхуа/Правда)

Он је међутим оценио да су му мале шансе да поново буде на тој функцији.
- О томе заиста још нисмо разговарали, а и мале су ми шансе, окарактерисан сам код Запада као Путинов човек, а ја сам у ствари српски човек - рекао је Дачић, упитан да ли ће можда њега Александар Вучић предложити за премијера. 
На питање да ли ће се можда Вучић предомислити и, уместо да именује премијера, предложи расписивање ванредних парламентарних избора, Дачић каже да им нико још није најавио могућност превремених републичких избора, али да је, и ако их буде, СПС за њих спреман. 
- Ипак, више очекујем да ће се интензивирати разговори о будућој влади и да ће Вучић, као лидер СНС, који је окосница владе, изнети предлог за премијера, који ћемо ми подржати - рекао је Дачић. 
На констатацију да му кладионице дају највеће шансе за премијерску функцију, Дачић каже да би кладионичарска квота 1,7 пре требало да буде за опкладу да он неће бити премијер. Прочитајте ОВДЕ због чега се Момир Булатовић враћа у политику. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је Ивица Дачић рекао о Косову:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА