Најновије

ЗЕЛЕНА ЗНАЧИ СЕКС: Основци играју перверзне игрице, након "пуњене кокошке" стигле и "шарене наруквице"!

У Србију је стигла још једна опасна перверзна сексуална игрица коју основци и средњошколци играју на журкама - „шарене наруквице“!

Илустрација (фото: видео принтскрин)

Родитељи су згрожени и уплашени, а стручњаци истичу да тинејџери не могу ни да схвати какве последице то може оставити по њихову психу, али и здравље!
- Игра се тако што девојка стави на руку наруквицу одређене боје. Потом руку сакрије иза леђа. Дечак погађа боју и ако погоди, од девојчице добија „награду“ коју та боја представља. И то раде пред свима на журци. Рецимо, жута или златна представља загрљај, док зелена означава секс. Могу и другачије боје да се одреде - открива за Курир саговорник који је упућен у ову игру.
И раније су разноразне бизарности биле актуелне међу децом, а „шарене наруквице“ представљају најновију невољу и опасност. Последице прераног ступања у сексуалне односе могу бити малолетничке трудноће, којих је све више у Србији, али и нека врста емотивне отупљености.
- У својој пракси више пута сам чула да тинејџери играју овакве и сличне игрице на журкама, међутим, не знам да ли је у питању урбана легенда или се то заиста дешава. Међутим, оно што је сигурно јесте да данашња омладина ступа у интимне односе јако рано, и то чине без емоција, а сваки сексуални доживљај без емоција је нека врста насиља над децом - каже Јасна Јанковић, професорка и председница Уније синдиката просветних радника Србије.
Додаје да овакве игрице чине да се из друштва изопштавају деца која не желе да учествују:
- Вршњачког насиља има све више, па они који не желе да учествују могу бити подвргнути вређању и малтретирању осталих. А они који учествују, па макар и само гледали, остају обележени за цео живот. Питање је како ће изгледати њихове емотивне везе и породице које ће касније правити.
Психотерапеут Зоран Миливојевић каже да су младе генерације прерано изложене порнографском садржају, те да желе, опонашајући то, да докажу да више нису деца:
- Већ са девет година они су изложени порнографском садржају, а већ са 16 година срамота је бити невин. Деца која имају чврсте моралне стандарде не могу се наћи у оваквим игрицама. Пре ми делује да је оваква врста забаве на нивоу инцидента и да у њој учествују размажена деца из богатих породица.
Масне фоте
Играчи седну у круг око флаше, а једна особа је заврти и каже: „Нека ова фота...“. Врхунац задатака је пољубац или скидање мајице.
Камене фаце
За столом седе голи дечаци. Испод стола девојке их орално задовољавају, па ко не издржи да задржи „камену фацу“, испада из игре.
Лепезе
Девојке се скину голе и стану у круг. Прилазе им мушкарци и отпозади пенетрирају у њих.
Пуњена кокошка
Пет младића седи док девојка треба орално да их задовољи. Уколико не успе, бива кажњена тако што сваки од њих пенетрира у њу до оргазма. Шокантан секс на школском часу док је професор предавао, погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нежељена трудноћа код тинејџера
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА