Најновије

Чедомир Јовановић се кандидује за градоначелника

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић кандидоваће се за градоначелника Београда, пише Данас.

Чедомир Јовановић (Фото: Јутјуб)

- Најангажованији људи ЛДП-а, од оснивача странке до организације младих, очекују од Чедомира Јовановића да се после трогодишњег дистанцирања потпуно посвети политици и странци из којих се у највећој мери повукао 2014. године - кажу из ЛДП-а.
- Сви око Јовановића верују да на градскм изборима у Београду ЛДП треба да наступи са њим као кандидатом за градоначелника. То мишљење проистекло је из убеђења чланова и функционера ЛДП који сматрају да се друштву у вом тренутку не нуди алтернатива која би била конкурентна садашњој власти - наводе даље из те странке. 
Такође, Јовановић хоће још једном да поразговара и са представниоцима ДС око потенцијалне сарадње, пошто резултати локалних избора у Зајечару и Косјерићу, када су на закедничкој листи ЛДП и ДС добили скоро 20 одсто гласова, показују да је тај модел изласка на изборе начин на који се може угрозити владајућа већина. 
На питање зашто од 2014. година Јовановић није био више присутан у политичком животу, у странци кажу да је то, пре свега, због његовог инсистирања да се повуче у други план како би тиме отворио простор свима који су имали амбицију да попуне простор који је некада активно заузимао ЛДП.  Милош Јовановић изабран је јуче за председника Демократске странке Србије на 13. скупштини ДСС-а у Београду. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чедомир Јовановић: ЕПС има криминалан резултат због јавашлука
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА