Најновије

СКОТ РИТЕР "СКЛОЊЕН СА ЛИЦA ЗЕМЉЕ" - Угашено дословно све што је имао

Јутјуб је укинуо налог пензионисаног обавештајног официра америчких маринаца Скота Ритера и избрисао све његове видео снимке на платформи

Према Ритеру, гигант друштвених медија у власништву Гугла оптужио је тај канал за кршење правила.

Ритер је изјавио да је његов канал, „Шоу Скота Ритера“, преко којег је покушао да "пренесе руски глас америчкој и западној публици“, оптужен за „говор мржње“ и уклоњен без претходног упозорења или било каквих наведених конкретних примера прекршаја.

„Никада није било говора мржње у било којој од епизода 'Шоу Скота Ритера“, написао је Ритер на друштвеној мрежи X, раније познатој као Твитер, називајући овај потез „најновијом у низу акција Јутјуба за утишавање руских гласова”.

„Ово представља живу манифестацију болести русофобије која је захватила Америку и платформе друштвених мрежа са седиштем у САД“, написао је он, преноси Танјуг.

У посебном посту, Ритер је приметио да је поред његовог канала, Јутјуб избрисао и канал „Ask The Inspector“, тврдећи да је тај потез циљани покушај Јутјуба да минимизира његов глас, као и гласове људи који су одвојили време да поставе проницљива питања о горућим темама.

Ритер је на свом каналу коментарисао ситуацију у Украјини и критиковао Вашингтон због испорука више милијарди долара помоћи Кијеву, а такође је предвидео неуспехе украјинске војске.

Бивши војник је такође критиковао украјинског председника Володимира Зеленског, за кога је рекао да га не поштују у НАТО-у, јер „води свој народ на клање“.

ЗВАНИЧНО СЕ ОГЛАСИЛА РУСИЈА! Следи велика освета за Кримски мост

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА