Најновије

ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ: Спремају се нереди, биће прекинут меч Србија - Велс?!

Информације Безбедносне информативне агенције (БИА) говоре да се спрема упад на терен током меча Србија – Велс како би се он прекинуо.

Иван Богданов (Фото: Јутјуб)

"Нереде планирају најекстремније навијачке групе које су повезане са управом Звезде и на ФСС покушавају да пребаце кривицу за губитак трофеја. Сматрају да ће тако да нанесу штету Савезу, а нису свесни да се углед целе земље и државе доводи у питање. Очекујемо да их Звездан Терзић позове на мир и спортско понашање", наводи извор београдског дневног листа из Министарства унутрашњих послова (МУП). 
Како се даље наводи, Иван Богданов, који је изазвао нереде и прекид у Ђенови против Италије у квалификацијама за Европско првенство 2010. године, има забрану присуства утакмицама националне селекције. 
У недељу, пре почетка дуела између Србије и Велса, мораће да се јави у најближу полицијску станицу и тамо остане до краја утакмица. 
У случају кршења ове мере, прети му затворска казна. 
Из тог разлога, полиција и БИА предузимају низ активности како би се спречили нереди. Организују се претреси објеката како би се открила и запленила сва пиротехничка средства. 
Поред Управе полиције, биће ангажоване и специјалне снаге попут Жандармерије, али и Специјалне антитерористичке јединице (САЈ). Погледајте ОВДЕ да ли је Лига Шампиона ново бојно поље у Европи. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су изгледали нереди у Ђенови:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА